Beograd

Direktno.rs

01. 05. 2024. 12:00 12

"Vučiću, kad će Tiršova 2, je l' stadion važniji?"

"A kad će se deca lečiti u Tiršovoj 2?", upitala je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica, povodom najave Aleksandra Vučića da će se finale Lige Evrope igrati na Nacionalnom stadionu 2028. godine i nastavila:

- Obećali ste da će biti gotova do 2022, a gradnja još nije ni počela. Važnije je imati stadion oko kojeg se okupljaju huligani, kriminalci i loš fudbal, nego imati bolnicu za decu. Važniji su terzići, vučelići i kriminalci na tribinama nego spašavanje dečijih života. Sram da Vas bude, Aleksandre Vučiću i Aleksandre Šapiću, zbog Tiršove 2 i zbog toga što već 12 godina ne možete da izgradite škole u Mirijevu, naseljima Stepa Stepanović i Veljko Vlahović, kao ni gimnazije u Batajnici i Borči.

Popović je zaključila da je dosta sa "lažnim obećanjima" ističući da je vreme da se prestane sa "tapkanjem u mestu" i da se krene putem gde su dečiji životi i obrazovanje prioritet, a ne kladionice, navijači, kriminal i demagogija. Zbog toga je bitno da se svi izbori sprovode tako da oni budu istinska mogućnost biranja načina života, a ne SNS farsa sa unapred poznatim rezultatom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati