Beograd

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

03. 05. 2024. 13:23 15

Premijer, ministri i opozicija ispred "Ribnikara" (FOTO)

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević i ministri došli su ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" da odaju poštu žrtvama masovnog ubistva počinjenog 3. maja pre godinu dana kada je ubijeno devetoro dece i čuvar te škole.

Ranije jutros Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je cveće u OŠ Vladislav Ribnikar na godišnjicu ubistva devet učenika i radnika obezbeđenja, koje je usmrtio maloletni K.K., takođe učenik te škole.

Kako javlja reporter N1, prostor tišine, u okolini škole Vladislav Ribnikar, koji obuhvataju ulice Kralja Milutina, Njegoševa, Krunska, deo Ulice Kralja Aleksandra i deo Tašmajdanskog parka je stvarno prostor tišine. Ne odvija se saobraćaj, ljudi dolaze i odlaze u tišini, ispred škole građani stoje u redu da bi odali počast žrtvama.

Poštu žrtvama su odali i članovi multidisciplinarnog tima, profesorka Filozofskog fakulteta Tamara Džamonja Ignjatović, a od opozicionih političara, tu su bili Borko Stefanović (Stranka slobode i pravde), Zoran Lutovac i Srđan Milivojević (DS), Savo Manojlović iz Kreni-Promeni, Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd, kao i Miroslav Aleksić iz Narodnog pokreta Srbije sa saradnicima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati