Izbori 2024

[ Izvor: Mediji ]

16. 05. 2024. 17:23 56

Ništa od blokade: Manojlović izlazi na izbore na Vračaru

Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni Promeni", rekao je danas da su "svi uslovi ispunjeni" za izlazak njegovog pokreta na izbore proglašavanjem njihove liste na opštini Vračar.

Manojlović je rekao da je blokada izbora već najavljena ukoliko ne bude ispunjen ultimatum da sve opozicione liste ne budu proglašene valjanim i dodao da je nakon toga pet lista proglašeno valjanim.

- Problem je nastao kod poslednje liste koja je oborena na opštini Vračar, koja je oborena zbog nedovoljnog broja žena - rekao je Manojlović i dodao da je isti problem i sa listom SNS-a na Rakovici.

- U 16:47 časova je javljeno da je i naša poslednja lista odobrena, čime je ispućen i poslednji uslov da pokret "Kreni Promeni" učestvuje na izborima - rekao je Manojlović.

Dodao je i da je njegov pokret prihvatio poziv RTS-a za TV duel sa Milenkom Jovanovim.

Podsetimo, Manojlović je danas najavio da će se "najverovatnije 2. juna ići na blokadu izbora", dok je Miloš Pavlović, kandidat za zamenika gradonačelnika na listi "Biramo Beograd" rekao da su sve izborne liste te koalicije proglašene, osim na Gradskoj opštini Vračar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 56

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Medijska indoktrinacija

Zoran Živković [27.05.2024.]




Video dana

Efikasno hlađenje

Anketa

Ko je kriv za sve učestalije nasilje u Srbiji?

Rezultati