Zabava

[ Izvor: Mediji ]

03. 05. 2024. 11:15 6

Ibra iskreno: Moja žena kuva i pere iako smo milioneri

Bivši fudbaler Zlatan Ibrahimović (42) u nedavnom intervjuu za švedski podkast "ABTalks", rekao je da se pomirio sa novim poglavljem u životu, poručivši da je poslušao sasvet svoje supruge, nekadašnje manekenke Helen Seger (53).

- Žena mi je rekla da zapamtim ko je brinuo o meni pre nego što sam počeo da se brinem o porodici. Ona je odustala od svoje karijere zbog mene. U svemu me je pratila, odustala je od svega samo zbog mene - rekao je Ibrahimović koji je svoju suprugu inače upoznao na parkingu, kada ga je "odjavila" na prvu loptu, ali je posle mnogo ubeđivanja uspeo da je impresionira.

Prema rečima Zlatana Ibrahimovića, mora da postoji balans u vezi.

- Ona ima veću odgovornost za neke stvari, za neke druge imam ja veću odgovornost. Ljudi možda misle da smo mi porodica koja živi nekim luksuznim životom, ali zapravo o realnosti ona kuva i pere. Jedina pomoć je što imamo čistačicu - dodao je Šveđanin.

Njihovi sinovi Maksimilijan (2006) i Vinsent (2008) sada su odrasli, a Zlatan se od početka njihovog života trudio da ne "osete" da su sinovi bogatih roditelja.

- Ja sam ih vozio u školu, dolazio sa njih posle treninga, baš kao što je to slučaj u svakoj normalnoj porodici. Tako smo se mi odlučili. Tokom celog školovanja, moja deca su samo vozila bicikl. Druge porodice su imale bebisitere koji su pratili njihovu decu ili je s njima išao vozač. To nismo mi - objasnio je Zlatan.

Podsetimo, Zlatan Ibrahimović će inače zvaničan oproštaj od fudbala imati u dresu Švedske i to u prijateljskoj utakmici protiv Srbije u Stokholmu 8. juna. Ujedno, to će biti i poslednja proba "orlova" pred Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati