Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 05. 2024. 20:05 4

Bogdanović opleo po Partizanu: Ako ovako nastavite, gaziće vas Zvezda do 2050. (VIDEO)

Uvek direktan, britkog jezika i oštre kritike, Rade Bogdanović prokomentarisao je Zvezdinu sedmu uzastopnu titulu šampiona Srbije, kao i još jednu neuspešnu sezonu Partizana.

Podsetimo, Crvena zvezda je u četvrtak uveče osvojila sedmu uzastopnu titulu šampiona Srbije pobedom nad TSC-om sa 2:1, dok je Partizan i matematički izgubio šanse porazom od Vojvodine u Humskoj sa 2:3.

I dok se na stadionu "Rajko Mitić" otvarao šampanjac, u Humskoj je kraj sezone još jednom dočekan u turobnoj atmosferi. Upravo o tome je govorio Rade Bogdanović, gostujući u podkastu Igora Miklje "Spor(t)light".

Rade Bogdanović se dotakao teme o odnosima u svlačionici i međusobnoj slozi fudbalera, apropo odlaska Igora Duljaja i komentara o odnosu igrača sa novim trenerom Albertom Nađom.

- O toj solidarnosti, to da sa igračima može nešto da se napravi. To je apsolutna iluzija zato što su igrači generalno pokvareni. Onaj, Korleone, je li on rekao - kad gradiš sreću na ljudima, gradio si na blatu. Čini mi se da je u Kumu on to rekao. Ako vi u Partizanu, recimo, budete gradili sreću na slozi fudbalera, Zvezda ima da gazi do 2040, 2050. godine - rekao je Bogdanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati