Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

04. 05. 2024. 09:53 6

"Ko ste vi i ko vas je postavio?": Tomić opleo po upravi Partizana

Istorijski loša uprava Partizana, koja sada broji sedmu godinu bez titule i pet bez bilo kakvog trofeja, mirno spava u Humskoj. Ni ne pomišlja na odlazak. Uostalom, nema ni bilo kakvih protesta, nekih žestokih svakodnevnih kritika, bilo kakvog pritiska na njih.

Jedan od retkih koji godinama unazad sipa kritike na račun rukovodstva Partizana je Đorđe Tomić, nekadašnji vezista crno-belih, dete kluba, koji je "oduvao"aktuelnu upravu na gostovanju na Sport Klubu.

- Da se ne lažemo: Žarko Zečević, Ivan Ćurković, predsednik ovaj zalutao u prostoru i vremenu. Ovaj direktor, to niko ne zna šta on radi u Partizanu, ko je on. Da li su oni verovatno i politički povezani sa vlašću, znači oni su tu, da bi Partizan bio drugi jer su nesposobni. A samim tim i naši drugovi su im dali legitimitet, jer su malo po malo ulazili sa njima i radili. Znači nisu ni oni kao potrošili ih. Pa ko vas je potrošio? Pa ja vas volim i poštujem i sve, ne može tebe niko da potroši ako ti nećeš. Pa nemoj da radiš sa njima. Nego Zeka zove ovog, Ćure zove onog – ajmo. Plata 25-30.000, volimo Partizan. Nemojte da volite Partizan za 25.000 - sipao je Đorđe Tomić.

I nastavio u istom stilu...

- Ko ste vi? Šta ste? Šta radite tu, sram vas bilo, osam godina? Ko vas je postavio? I ovi što su vas postavili: Sram vas bilo sve koliko god da vas ima! Hajde sutra podnesite ostavke, izborna skupština, neka navijači biraju.. Ili iznesite plan i program, pa će neko odavde plan i program. Pa mi ako se organizujemo, imamo i Veljka Paunovića, imamo i Vladu Ivića, i svi naši drugovi… Taj Partizan je dao i Saleta Stanojevića i Vuka Rašovića i Slavišu Jokanovića. Mi imamo ozbiljne trenere. Pa nismo mi tikve bez korena - dodao je.

Nije pošteđen ni sada već bivši trener Igor Duljaj.

- Gledam konferenciju za štampu Igora Duljaja. Igor je dobar momak i bio strašan igrač, ali to da mi sada pravimo žrtvu i Partizan da izgleda onako kako izgleda... Ne želim nikoga da kritikujem. Ima tu dobrih momaka, ima kvalitetne dece, ima dobrih igrača - nastavio je Tomić.

Ali, ni kompozicija tima Partizana se Tomiću ne dopada.

- Mi osam godina igramo… A, mi igramo Ovusu - omusu - dudusu - bubusu... Ajmo idemo i oni vole Partizan. Kako? Tako što im date 800.000, 600.000, talite se s menadžerima, povratne vraćaju i mi volimo Partizan. Nemojte vi da volite Partizan - navodi Tomić.

Tomić je siguran da bi i te kako bilo zainteresovanih bivših asova koji bi radili na ozdravljenju Partizana.

- Ajde sutra sazovite izbornu skupštinu, neka navijači biraju, Zeko i Ćure vaš plan, a sa ove strane će biti… Ima nas. Ne želim da kažem da sam ja sposoban, da sam bio veliki igrač, ali da mogu da skupim ljude i da organizujem zajedno sa Saletom Ilićem, Veljkom Paunovićem, Vladom Ivićem, Belim Bjekovićem juniorom. Pa doći će onda i Bata i Gordan i svi će sesti - podvukao je Đorđe Tomić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati