Fudbal

Direktno.rs

04. 05. 2024. 22:50 0

SKANDAL Huligani očitali bukvicu igračima Lacija

Fudbaleri Monce i Lacija remizirali su (2:2) u utakmici 35. kola Serije A, a fudbaleri rimskog tima se nisu najbolje proveli po okončanju duela.

Lacio se nalazio u seriji od tri vezane pobede i činilo se da bi Rimljani ozbiljnije da se umešaju u borbu za plasman u Ligu šampiona, a za to im je bila potrebna pobeda na neugodnom gostovanju.

Imali su igrači ovog tima sve u svojim rukama, tri boda u džepu u nadoknadi vremena, ali je Milan Đurić pogodio u 92. minutu i tako Monci doneo izjednačenje.

Ovo se nikako nije svidelo navijačima gostujuće ekipe, koji su odlučili da nakon susreta održe lekciju svojim igračima. Kako prenose tamošnji mediji, najgore je prošao Mateo Genduzi, koji je već bio u svlačionici, kada je morao da se vrati na teren i da sluša kritike navijača, u trajanju od 15 minuta.

Takođe, prema pisanju italijanskih medija, ništa bolje nije prošao ni crnogorski reprezentativac Adam Marušić, koji je takođe bio meta.

Posle 15 minuta je bukvica završena, ali svakako je da ostaje gorak ukus u ustima fudbalerima Lacija, koji su 15 minuta morali da slušaju pridike svojih "navijača".

Nakon ovog remija su nebesko-plavi ostali na sedmom mestu Serije A, čini se da im je učešće u Ligi konferenciji nadohvat ruke, ali je jasno da bi Rimljani hteli i Ligu šampiona, što trenutno ne deluje previše realno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati