Beograd

Direktno.rs

06. 05. 2024. 10:06 3

Novi direktor Doma zdravlja "Stari grad" prvi na SNS listi u Grockoj

Kada se pojavila lista "crno-crvene koalicije" za Grocku iznenađenje je predstavljalo da se na prvom mestu nalazi čovek koji nema kupljenu diplomu i koga ne prate korupcionaške afere kao njegove prethodnike - dr Saša Čaprić”, izjavio je Željko Vagić, predsednik Opštinskog odbora SSP Grocka.

On je i dodao da je na prvi pogled delovalo nelogično da doktor, koji se ne bavi politikom i koji je ne tako davno javno potpisao inicijativu protiv "javno-zdravstvene katastrofe" u kojoj se nalazi Srbija, uz zahtev da se stane na put politizaciji struke, prihvati da svoje ime i ugled SNS iskoristi kao paravan za sve afere u prethodnom mandatu i bude pokriće za sva lažna obećanja, sumnjive nabavke, urušeno zdravstvo, sistem koji je pred kolapsom, za čoveka koji želi da na mestu parka u Mirijevu gradi stambenu zgradu, za čoveka koji je učestvovao u prebijanju policajca...

- Nakon saznanja medija da će doktor Čaprić najverovatnije biti postavljen za direktora Doma zdravlja "Stari grad" sve postaje logično - naglasio je Vagić i upitao:

- Doktore Čapriću, tužno je da pristajte da stavite Vaše ime na čelo liste "crno-crvene" koalicije u Grockoj u zamenu za podršku za direktorsko mesto i da time pokrijete sve njihove marifetluke. Razmislite, šta bi na Vašu odluku rekao doktor Čaprić od pre nekoliko godina koji se borio protiv "javno-zdravstvene katastrofe" i politizacije struke. On bi se postideo, a Vi?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati