Horoskop

Direktno.rs

06. 05. 2024. 20:06 0

Strastvene polovine znakova: Vaša?

Horoskop za ljubav i seksualnost otkriva da svaki znak Zodijaka ima savršenog erotskog, seksualnog partnera koji može ispuniti njihove želje i zapaliti strast. Saznajte koji je vaš.

Ovan

Ovan je uporan i temperamentan, preferira seksualno osvajanje. Vi ste skloni da budete vođa, a ne sledbenik. Ne volite da izražavate previše emocija, fizički kontakt vam je prioritet. Najbolji partneri: Lav, Vaga, Blizanci, Škorpija.

Bik

Senzualan i seksepilni Bik žudi za uzbuđenjem čak više od seksa, a mirisi, zvuci i dodiri su veoma važni u seksualnom iskustvu. Mislite da je traženje savršenog seksualnog partnera gubljenje vremena. Radije sedite i čekate da vas nađu.

Najbolji partneri: Škorpija, Rak, Devica, Jarac.

Blizanci

Blizanci su veoma otvoreni kada je u pitanju seksualnost. Volite da vodite ljubav na različitim ekstremnim mestima, ali i volite i zanimljive razgovore tokom seksa. Odlični ste u flertovanju i cenite duhovite, seksi odnose sa svojim partnerima. Volite da uživate u seksu i stalno eksperimentišete.

Najbolji partneri: Ovan, Blizanci, Strelac, Vodolija.

Rak

Vi ste kreativan i senzualan ljubavnik, ali udvaranje i ljubavne emocije su vam važne dok ne dođete u krevet. Intuicija Raka je zaista razvijena, lako možete razumeti šta partner želi.

Najbolji partneri: Bik, Lav, Jarac, Ribe.

Lav

Lavovi su poznati po divljim seksualnim fantazijama, a vi se oslanjate na svoj šarm i hemiju da biste privukli partnere. Kao ljubavnik, pažljivi ste i potrebna vam je stalna procena svojih postupaka. Volite predigru i zavođenje, a vaša leđa su jedna od najmoćnijih erogenih zona.

Najbolji partneri: Škorpija, Ovan, Strelac, Lav.

Devica

Device, za razliku od imena njihovog horoskopskog znaka, nisu baš toliko naivne. U stvari, vaša seksualna energija je veoma jaka, možete biti veoma seksi i senzualni. Volite da uživate u predigri: aromaterapija ili masaža mogu povećati vaše uzbuđenje. Volite dobro osmišljeno i iskreno vođenje ljubavi u kome možete dugo da uživate.

Najbolji partneri: Bik, Vaga, Ribe, Jarac.

Vaga

Vage se smatraju najsofisticiranijim horoskopskim znacima, sa odličnim ukusom i suptilnim senzibilitetom. Visoka inteligencija čini da Vaga poludi za nekim. Svideće vam se sugestivni elementi kao što su seksi donji veš, muzika, čokolada i igrice.

Najbolji partneri: Ovan, Blizanci, Lav, Strelac.

Škorpija

Škorpija ima reputaciju strastvene, požudne i seksi. Da li ste ljubitelj igara uloga? Zbog jakih emocija često ne možete da kontrolišete sopstvene želje.

Najbolji partneri: Bik, Lav, Škorpija, Ribe.

Strelac

Strelčevi su šarmantni, ljubazni i nežni u spavaćoj sobi. Volite da sve bude spontano, posebno, ne podnosite monotoniju u spavaćoj sobi. Kada ste slobodni, neverovatno ste koketni i skloni flertu.

Najbolji partneri: Lav, Ovan, Blizanci, Vodolija.

Jarac

Kao i Škorpija, Jarac ima reputaciju jednog od najseksipilnijih znakova, ali u isto vreme i veoma senzualnog. Nije potrebno mnogo vremena da se Jarčev libido probudi. Noge su najosetljivije erogene zone.

Najbolji partneri: Rak, Bik, Jarac, Devica.

Vodolija

Vodolije su impozantne i nekonvencionalne u spavaćoj sobi. Uživate u zavođenju, ali ne možete da se opustite i potpuno se odreknete moći. Vi ste inventivni ljubavnik, ali svakako morate da osetite uzbuđenje svog partnera.

Najbolji partneri: Blizanci, Vodolija, Strelac, Devica.

Ribe

Ribe su veoma društvene i mirne, one privlače svojom nežnom i romantičnom energijom. U krevetu ste romantični, senzualni i razigrani, a vaša unikatna priroda zaista ceni kreativne partnere.

Najbolji partneri: Škorpija, Rak, Devica, Vaga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati