Savremena žena

11. 04. 2024. 14:55 0

Vulgarna haljina verenice Džefa Bezosa u Beloj kući

Organizovana je sinoć Državna večera u Beloj kući u Vašingtonu u čast premijera Japana Fumija Kišide koji je bio sa svojom suprugom Juko Kišidom. Među zvanicam su se našli i milijarder Džef Bezos i njegova verenica Loren Sančez koja od svog maksimalno izazovnog stila ne odstupa ni u ovakvoj prilici.

Tačno je da postoji sloboda izbora u oblačenju, i da izazovne haljine ne podrazumevaju vulgarnost, ali je tačno i da postoji nešto što se zove "odevanje u skladu sa prilikom i dobrim ukusom", kao i važno pitanje mere.

Verenica Džefa Bezosa odavno je pokazala da ne poštuje te modne principe pa se sinoć pred društvenom i političkom elitom na važnom događaju kakva je Državna večera u Vašingtonu, pojavila u "pravom kiču od haljine", sa dekolteom koji je bio izražen do krajnje granice.

Haljina je potpuni promašaj i pritom je pređena granica dobrog ukusa pa je stjaling prilično vulgaran. Loren Sančez svoju atraktivnost može da istakne na milion drugih načina, ali ona ne bira priliku da pokaže koliko je ubeđena da je upravo ovakav stil pun pogodak.

Bezos joj je pravio društvu u smokingu, dobro je da i on nije priredio kiks. Pored Loren Sančez bilo je još izazovno odevenih zvanica ali je ona "odnela pobedu".

Modni promašaj zabeležila je i bivša prva dama SAD i bivša državna sekretarka Amerike Hilari Klinton, koja je nosila dugačku široku haljinu, koja joj uopšte nije odgovarala.

Bila je sa suprugom, bivšim američkim predsednikom Bilom Klintom koga i danas prate afere.

Domaćini večeri Džo i Džil Bajden predstavili su se u veoma svečanom stilu, odlilčno modno izdanje predstavila je supruga japanskog premijera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati