Politika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

02. 05. 2024. 14:22 54

"Andrej Vučić je novi premijer, kažu da pola Vlade koristi narkotike": Govor Marinike Tepić razbesneo SNS-ovce (VIDEO)

"Sve što treba da znate o ovoj Vladi koja će se samo zvanično zvati po Milošu Vučeviću - jeste da će pravi premijer zapravo biti Andrej Vučić. Ovom Vladom će Aleksandar Vučić ustoličiti svog brata za premijera. I svi koji će u njoj biti i svi koji će za nju glasati misle da rade baš dobru stvar čineći srećnim svog gospodara, ali ne shvataju onu ključnu. Da Aleksandar Vučić više nikome od vas ne veruje ama baš ništa", rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i Narodnoj skupštini, čije obraćanje prenosimo u celosti.

"Do te mere vam ne veruje da na kraju svog brata stavlja za šefa izvršne vlasti ove države baš kako je i na čelo stranke stavio svog brata, samo se neće slikati. Hajde što vas je isponižavao da bez njega ne vredite ništa, da za vas niko ne bi ni glasao, to vam je pokazao da ni u koga nema poverenja. I mi danas svedočimo takozvanom izboru Vlade ove države, a zapravo ustoličenju La Familie na čelu Srbije.

Stariji su čuli za Cosa Nostru, mlađi za Ndragetu, ali suština je ista: mafija na čelu države. Vulin se vraća. Lončar se vraća. Pametnom dosta. Znate, kada je uhapšena policajka iz Valjeva Katarina Petrović samo zato što je potvrdila da je prvi kum Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović izazvao saobraćajnu nezgodu i povredio dve žene pod dejstvom alkohola i kokaina, onda sam prvi put čula komentare - pa polovina Vlade koristi narkotike, i to ministarski kokain, najbolji. I da je sreća što neki ministri imaju vozače, inače bi izazivali saobraćajke kao i Nikola Petrović.

I za druge bahanalije važnih kumova i novopečenih pijanih milionera. I da su baš na trgovini drogom sklapani prvi savezi balkanskih bratija - od Drača preko Srbije i susednih zemalja Evropske unije. I da se najveći deo tog novca, kao i od trgovine oružjem, oprao kroz Beograd na vodi i druge nekretnine, ali i brojne firme za pranje i legalizaciju prljavog novca u Srbiji, ali i u inostranstvu, naročito u arapskim državama.

A i kroz državna lovišta. Kažu, Zvonko ovih dana traži hranu za muflone u svojim lovištima. Pravim muflonima. Svoje političke je opet nahranio mestima u Vladi. I nije ovde ni bitno ko je prozapadni ministar, ko je proruski, i nije važno što Vučić pokušava da sa svojim bratom ovu Vladu predstavi prosrpskom. Ova Vlada nije ni prozapadna, ni proruska, ovo je Vlada kolumbijska, partije, bratije i mafije, kartelska, kriminalna. I to je jedini interes. Sve ostalo je koska za javnost.

Sa ovakvima sve se na kraju svede na "politiku koferčeta". Učitelja Šešelja. Kažu da je njegova tarifa oduvek bila 2 miliona. Evra. Izgleda da su ovi u Ujedinjenim nacijama otporniji na to nego neki u Evropskoj uniji ili po ambasadama u Srbiji. Expo je dabome glavna otpremnina. Bele pare, kako to kažu. Ozakonjenjem ove epske krađe koju spremaju. Za to vreme, građani trpe bezakonje, strah i diktaturu. Planski je razoren ugled svih srpskih institucija.

Namerno ste osiromašili srednji sloj, dok se enormno bogati vaša SNS kasta. Zgrabili ste državnu imovinu kao predatori. Nametnuli ste psihozu permanentnog vanrednog stanja, a uzeli i radikale i socijaliste u koaliciju samo zbog toga da bi se borbom za vlast ostalo na slobodi i zbog toga Stranka slobode i pravde neće glasati za ovu Vladu", zaključila je Marinika Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 54

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati