Politika

Direktno.rs

02. 05. 2024. 18:02 5

"Kao što je Juda izdao Hrista, tako je Vučić izdao nacionalne interese Srbije"

Slobodan Ilić, poslanik stranke Srbija Centar, rekao je tokom zasedanja Skupštine Srbije da je velika simbolika u tome da je izbor nove Vlade počeo na Veliku sredu koja se obeležava kao dan kada je Juda izdao Hrista.

Ilić je rekao da je po broju resora predložena Vlada jedna od najbrojnijih u svetu, ali da ti mandati ne znače ništa, jer se za sve u Srbiji pita jedan čovek a to je Aleksandar Vučić. On je po njegovim rečima izdao sve nacionalne interese Srbije i rasprodao resurse.

- Najveća izdaja se desila na KiM gde je Vučić sve predao kriminalcima i ratnim zločincima Haradinaju, Tačiju i Kurtiju". Sledeća izdaja koja se sprema vezana je za Republiku Srpsku - kaže Ilić i upozorava tamošnje Srbe da se klone Vučića da ne bi prošli kao Srbi sa Kosmeta.

Ilić je postavio pitanje mandataru Vučeviću - zbog čega pored ovolikog broja resora ne postoji ministarstvo za KiM i ko je to zabranio.

Kada je u pitanju Ministarstvo poljoprivrede Ilić kaže da ono služi za potkusurivanje i da je ovog puta zapalo Martinoviću koji "ne razlikuje kravu od bika".

Ilić je takođe napomenuo da dolazi iz Stare Pazove koja je bila poznata kao industrijski i privredni centar a danas je poznata po tri "kriminalne organizacije", a to su Kuća fudbala pri FSS, Jovanjica i zgrada opštine.

- Ove tri organizacije opljačkale su milione od građana Srbije, dodaje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati