Fudbal

Direktno.rs

19. 04. 2024. 11:21 3

"Hoću da kažem šta mi je na srcu": Duljaj pred derbi o sinu Dejana Stankovića

Održao je trener Partizana Igor Duljaj konferenciju za medije pred 173. večiti derbi protiv Crvene zvezde, ali osim o utakmici sa crveno-belima govorio je i o nekim "vanfudbalskim" stvarima.

Tačnije, o svom nekadašnjem reprezentativnom saigraču Dejanu Stankoviću koji je nedavno izašao u javnost i otkrio da je njegov sin Stefan u bolnici.

- Pre nego što krenemo sa pitanjima i odgovorima, želim da kažem šta mi je na srcu. Sport mi je omogućio da upoznam dosta divnih ljudi, među kojima je i moj nekadašnji saigrač iz reprezentacije Dejan Stanković koji vodi borbu sa starijim sinom Stefanom. Želim da ga pozdravim i da mu poželim da njegov sin sto pre ozdravi - rekao je Duljaj na startu konferencije.

Podsetimo, Stanković nedavno nije otkrio o čemu se radi kada je u pitanju Stefan - mada se u međuvremenu vratio na klupu Ferencvaroša.

- Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu "utakmicu", moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bismo počeli rehabilitaciju. Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju - poručio je Stanković nedavno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati