Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

19. 04. 2024. 20:07 0

Naslednik Save Miloševića na klupi BiH: Znate ga!

Sergej Barbarez imenovan je za novog selektora fudbalera Bosne i Hercegovine, objavljeno je u petak na sajtu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FSBiH).

- Funkciju selektora reprezentacije u narednom periodu obavljaće nekadašnji kapiten nacionalnog tima Sergej Barbarez. Naš proslavljeni fudbaler će blisko sarađivati sa svojevremeno saigračem u reprezentaciji i još jednim bivšim kapitenom Emirom Spahićem - navodi se u saopštenju FSBiH.

Barbarez (52), koji nikad ranije nije radio kao trener, istakao je zadovoljstvo zbog dolaska na selektorsku poziciju.

- Velika stvar za mene. Nadam se da će biti i za Savez, ali i za reprezentaciju. Dolazim sa velikom željom i ponosom. Bilo bi nekorektno komentarisati prošlost. Držimo se onoga što imamo kao viziju. Sledićemo naš put, imamo viziju, koja će se malo razlikovati od dosadašnjih. Imamo potrebu da neke stvari malo promenimo, ulepšamo. Za to je stvorena ta ekipa oko nas. Idemo samo kao tim - rekao je Barbarez.

Barbarez je rođen 17. septembra 1971. godine u Mostaru. Tokom igračke karijere nastupao je za Velež u domovini, kao i u Nemačkoj za Hanover, Union Berlin, Hanzu, Borusiju iz Dortmunda, Hamburger i Bajer iz Leverkuzena.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrao je u periodu od 1998. do 2006. godine, a na 47 utakmica postigao je 17 golova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati