Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 04. 2024. 11:04 20

Rade Bogdanović: Sudija je pokvaren, očekujem da Zvezda pozove FSS da i za Kup delegira Pavla Ilića!

"Čovek je najpokvarenije stvorenje na kugli zemaljskoj, a ovaj sudija (Pavle Ilić, prim. aut.) je pokazao da je pokvaren. On je mlad, ali pokvaren. Ono (pre drugog gola Crvene zvezde, prim. aut.) je bio faul, igrao sam špica, znam šta se svira", rekao je najpopularniji fudbalski analitičar Rade Bogdanović, gostujući na televiziji Prva, gde se osvrnuo na subotnji večiti derbi i pobedu Zvezde protiv Partizana - 3:2.

Najvećom utakmicom srpskog fudbala otvoren je plej-of Superlige, a Crvena zvezda je na svom stadionu posle preokreta poebdila Partizan.

Mnogo bure diglo se posle meča, Partizan je najavio da neće igrati Kup, jer je bio nezadovoljan suđenjem Pavla Ilića, ističući da ih je oštetio u duelu odigranom u subotu.

Crno-beli su do 90. minuta imali prednost od 2:1, međutim Zvezda je u sudijskoj nadoknadi, koja je trajala čak 21 minut, preokrenula, a najviše se priča o golu Šerefa Endiajea, koji je pre pogotka bio u duelu sa Svetozarom Markovićem. Upravo taj duel u Humskoj karakterišu kao faul napadača Zvezde.

- Zvezda je bolji tim od Partizana, prvi penal je bio. Prelomni trenutak je bio u 90. minutu kada je produžena utakmica za 15 minuta. Nezapamćeno, ali 15 minuta kod 1:2... Da je bar navučeno 10. Čovek je najpokvarenije stvorenje na klugli zemaljskoj, a ovaj sudija je pokazao da je pokvaren. On je mlad, ali pokvaren. Ono je bio faul, igrao sam špica, znam šta se svira. Kod Zvezdinog drugog gola čovek pokvari sve - rekao je Rade Bodgdanović za TV Prva.

Upitan je zašto VAR nije reagovao drugačije, ako je bio faul.

- VAR ne sme da reaguje, nisu oni slučajno deligirani - rekao je Bogdanović.

Zvezdu i Partizan u sredu od 19 sati čeka novi derbi u polufinalu Kupa Srbije.

- Biće totalno drugačija utakmica. Da li će Partizan moći da se digne... Činjenica je da mu je napraviljena nepravda u 90 minutu. Biće zatvorena utakmica, jer je trofej u pitanju. Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou, očekujem u sredu da Zvezda nazove FSS da delegira Pavla Ilića i da pokažu poziciju moći - rekao je Bogdanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati