Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Klix.ba ]

22. 04. 2024. 11:11 0

Fudbaler umro u BiH, klub povukao radikalan potez

Tužna vest dolazi nam iz susedne Bosne i Hercegovine, gde je fudbaler Turije Irfan Mešić (35) preminuo na utakmici 18. kola Druge lige Tuzlanskog kantona Zapad, javlja portal Klix.ba.

U tom meču, Turija se sastala sa ekipom Stjepan Polje, a meč je prekinut pri rezultatu 1:1 kada je Mešić doživeo srčani udar, od čijih je posledica kasnije i preminuo.

Tokom karijere nosio je dresove mnogobrojnih niželigaških klubova u Bosni i Hercegovini, a prema zvaničnim podacima Fudbalskog saveza BiH, on je pre mesec dana postao fudbaler Turije u koju je prešao iz lukovačkog Rudara.

Nakon smrti igrača, Fudbalski klub Turija doneo je radikalan potez da ugasi klub zbog ovog tragičnog događaja, a sve u čast popularnog "Irca".

- Skrhani bolom i teškim izborom sudbine obaveštavamo da FK Turija automatski prestaje sa radom. Uvek si ostavljao znoj i srce na terenu, zamalo da ga tu, nažalost, i ispustiš, brate Irfane Mešiću, borba se nastavila i sat vremena posle... I tamo si se borio onako kako samo ti to znaš, lavovski... Takvog ćemo te i pamtiti i dostojanstveno biti uz porodicu Mešić u ovim teškim momentima. El-Fatiha i dovimo za večni džennet za našeg brata Ireta. Irac zauvek - poručili su iz Fudbalskog kluba Turija.

Ovaj tim zauzimao je pretposlednje, 13. mesto u Drugoj ligi Tuzlanskog kantona Zapad pre pomenute odluke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati