Fudbal

Direktno.rs

22. 04. 2024. 13:31 2

Partizan OTKAZAO konferenciju za medije: Večiti derbi U MAGLI?

FK Partizan otkazao je konferenciju za medije pred predstojeći večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije, saopšteno je iz Humske.

U crno-belom taboru i dalje su nezadovoljni odlukama sudije Pavla Ilića sa prethodnog derbija protiv Zvezde koji je odigran u subotu u okviru Superlige, a koji je posle preokreta u nadoknadi vremena pripao crveno-belima.

Iako je nešto ranije ovog ponedeljka došlo do puštanja u prodaju karata za navijače Partizana za večiti derbi, klub se oglasio saopštenjem u kojem navodi da neće održati redovnu konferenciju za medije pred meč.

- Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK Partizan neće održati redovnu konfrenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama Kluba bićete blagovremeno obavešteni - kratko su rekli iz Partizana.

Preostaje da se vidi kakve će biti dalje odluke Partizana i da li ćemo u sredu (19 časova) gledati fudbalere tima iz Humske u meču polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati