Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 04. 2024. 22:49 0

Najslađe za kraj: Inter dobio Milan i osvojio titulu

Ekipa Intera je šampion Italije za sezonu 2023-24. Oni su večeras savladali Milan u "Madonini" sa 1:2 i otišli na nedostižnih +17 na 5 kola do kraja prvenstva.

Igrao se 18. minut kada je Inter stigao do prednosti u derbiju. Bio je korner sa leve strane, Pavar je prebacio loptu na drugu stranu peterca, a na pravom mestu je bio Aćerbi koji šalje loptu u mrežu za 0:1.

Milan je imao terensku ravnotežu, ali je teško stizao do ozbiljnijih šansi, a jednu od retkih je propustio Rafael leao kada je golman Zomer dobro reagovao i odbranio mu šut.

U nastavku Inter je igrao prilično pametno, nije srljao i čekao je grešku protivnika. Dočekali su jednu na startu drugog poluvremena, igrao se 49. minut i neshvatljivo kako je Markusu Tiramu dozvoljeno previše prostora da se namesti i da šutira, učinio je to odlično i savladao je Manjana.

Pritiskao je formalni domaćin kako se meč približavao kraju i nekako je uspeo da stigne do izjednačenja. Učinio je to Fikajo Tomori, posle haosa u kaznenom prostoru. Čukvuedze je centrirao, lopta dolazi do Leaa, pa Gabije, Zomer je odbio loptu samo do Tomorija koji je na pravom mestu za 2:1. Haos i gol Milana.

Uspeo je Inter da umrtvi do kraja utakmicu i da na kraju proslavi titulu na njima najslaži način, pobedom u velikom derbiju protiv drugoplasiranog tima na tabeli.

Videli smo i nemile scene jer su se tukli Damfris i Ernandez, teško je bilo ko mogao da ih razdvoji, pa su obojica "pocrveneli". Strasti se nisu smirile do kraja, pa je i Kalabrija dobio crveni karton...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati