Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

23. 04. 2024. 15:50 1

Milojević o novom derbiju: Videćemo šta je Duljaj spremio...

Takmičenje koje se igra na ispadanje, specifično je, ne možete da popravite bodovni saldo i mesto na tabeli. Veoma važna utakmica za oba tima, nadam se dobroj utakmici. Mi smo spremni, dobro se poznajemo, neće biti iznenađenja, rekao je šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević pred sutrašnje (19) čudno polufinale Kupa sa Partizanom.

Skoro obe ruke na tituli, Zvzezdi ostaje pohod na Kup. Poslednja dva duela su bila izuzetno uzbudljiva i efikasna, a domaći nisu iskoristili brojne prilike.

- Realizacija se pokazala kao slaba, meni je bitno da stvaramo šanse, doći će vreme kada će da dođu golovi. Ne vidim da je problem. Partizan ima dobre golmane, pre svega Jovanovića, a vrline je pokazao i Krunić.

U Partizanu su najavljivali mogućnost da ne igraju u sredu.

- Ne želim da pričam o tome šta se tamo događa. Moji igrači znaju kako treba da se ponašaju. To nas ne dotiče. Mi se fokusiramo na našu igru. Mi se spremamo za utakmicu u veri da ćemo da je igramo. Ne remeti nas ništa.

Milojević kaže da ima kadrovskih problem, ali ništa alarmantno:

- Rodić je na poštedi. Videćemo kakva je situacija, ima još nekih sitnih problema. Điga se dobro snašao, bila je specifična pozicija, što je odigrao dobro je odradio. Žrtvovao se za tim.

Govorio je i o Ndiajeu:

- Imam poverenje u svakog igrača. Mora igrač da da maksimum, da trenira. Ndiaje treba da radi šta radi, da mora bolje - mora. Mogu i ostali igrači bolje. Ne treba ga kritikovati, ukusi su različiti. Videćemo do leta šta i kako.

Trener Zvezde nije hteo o suđenju…

- Neću da pričam o suđenju, nemojte to da me pitate.

Svestan je strateg crveno-belih da neka veća taktička iznenađenja ne bi trebalo da budu.

- Nema iznenađenja, samo su promenili neka imena i pozicije. Nije bilo Natha, Zahid je bio u sredini. Videćemo šta je moj kolega Duljaj spremio. Videćemo šta ćemo mi da spremimo - poručio je Milojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati