Fudbal

[ Izvor: Sport Klub ]

23. 04. 2024. 20:04 1

Zvezdin tim za derbi: Milojević ide na sigurno

Vladan Milojević ne menja taktiku. Da Milan Rodić nema problem sa povredom leđa izveo bi trener Crvene zvezde isti tim kao u prethodna dva sudara sa Partizanom, a za polufinale Kupa Srbije izvršiće jednu promenu. I to prinudnu.

Rodić je trenirao, ali nije u potpunosti spreman za utakmicu i poziciju levog beka će kao i u drugom poluvremenu prvenstvenog derbija pokrivati Naser Điga. Moglo je da da se nasluti i na Milojevićevoj konferenciji za medije da će ukazati poverenje u startnih 11 reprezentativcu Burkine Faso.

Zajedno sa njim odbranu će činiti Srđan Mijailović i štoperski tandem Dragović - Spajić. Zadovoljan je Milojević kako je odigrao Stamenić prethodni derbi, pa ne želi bez njega u novi sudar sa Partizanom. Ako je i postojala mini dilema da li će Kanga da igra ili se preseli na klupu, rešena je u korist novog početka utakmice Gabonca.

To znači da Olajinka i Katai ostaju rezerve, a ponovo će se na levom boku u ofanzivi naći Ivanić. Nije klasično krilo, ali pravi mnogo problema na tom mestu Partizanu i tu Milojević neće ništa menjati. Naravno, mesta u prvih 11 rezervisana su za tržišno najvrednije igrače Crvene zvezde Hvanga i Bukarija, a napad će predvoditi Šerif Endiaj.

Crvena zvezda će u polufinalu Kupa Srbije, u sredu uveče protiv Partizana na domaćem terenu igrati u sastavu: Glazer - Mijailović, Spajić, Dragović, Điga - Stamenić, Kanga - Bukari, Hvang, Ivanić - Endiaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati