Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

28. 04. 2024. 21:31 4

Partizan ređa poraze: TSC mu opet očitao lekciju

Fudbaleri Partizana izgubili su na svom terenu od TSC-a rezultatom 1:2 i tako dodatno produbili krizu. Naime, ovo je četvrti uzastupni poraz crno-belih. Ovim porazom Partizan je sebi mnogo zakomplikovao borbu za drugo mesto, jer tim iz Bačke Palanke trenutno zaostaje samo četiri boda u odnosu na crno-bele.

U odnosu na utakmicu ova dva iz novembra prošle godine, Partizan je napravio ogroman napredak. Podsetimo, tada je TSC rutinski pregazio Partizan sa 0:4.

Igrao se 29. minut kada je Stanić prošao po desnoj strani, poslao loptu za Ćirkovića koji je savladao Jovanovića za 0:1.

U 35. minutu 1:1. Bio je faul na oko 18 metara od gola, Bibars Natho se koncentrisao, namestio i pogodio na sjajan način. Prebacio je zid, Ilić je bio totalno nemoćan.

Neverovatno kako je TSC ostao bez gola u 36. minutu utakmice. Ćirković je prošao po levoj strani, ubacio loptu u sredinu gde je bio Pantović, ali je ofanzivni fudbaler gostiju malo zakasnio na loptu.

Sjajno je Filipović uspeo da zaustavi Pantovića u 56. minutu utakmice, odlično je na poziciji štopera danas zamenio Svetu Markovića koji je povređen.

U 62. minutu je ponovo TSC imao šansu, Ćirković je ponovo izbacio Pantovića koji se propisno ispromašivao danas, a i u ovoj situaciji nije pogodio mrežu, već prečku.

U 75. minutu fantastična akcija TSC-a. Ćirković, Pantović i Đakovac su izbacili dobar deo odbrambenog bedema Partizana, usledio je centaršut Đakovca koji je pogodio Sašu Jovanovića koji je nadskočio Antića za 1:2.

Još jedna šansa za TSC u nastavku, Filipović je još jednom dobro reagovao i sprečio Đakovca da pogodi.

Čekali su se napadi Partizana, ali je TSC kontrolisao utakmicu, a Pantović je imao još jednu kolosalnu šansu posle asistencije Saše Jovanovića, ali je upropastio još jednu.

I onda u 85. minutu umalo izjednačenje. Gajas Zahid je izveo slobodan udarac sa desne strane na oko 40 metara od gola, Kastiljo je bio na pravom mestu i postigao gol, ali nakon trominutne provere u VAR sobi i problema sa komunikacijom, dosuđen je ofsajd.

Nije Partizan zaslužio pobedu večeras, verovatno ni taj jedan bod, TSC je sasvim zasluženo stigao do sva tri boda u Humskoj. Sada je razlika između ova dva tima samo četiri boda, a dobro znamo da drugo mesto vodi u kvalifikacije za LŠ.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Braća po mukama

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati