Fudbal

Direktno.rs

02. 05. 2024. 14:04 0

Huligani gađali Mitrovića, on stao pred njih i tražio još

Aleksandar Mitrović se ne plaši ni protivničkih odbrana, a ni podivljalih huligana na tribinama, što je pokazao potezom koji je obišao planetu.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije se našao na udaru navijača, ali je reakcijom sve zapanjio.

Pokazao je to svima i u Saudijskoj Arabiji na utakmici protiv Al Itihada u Kupu. Prvo se svađao sa sudijom zbog crvenog kartona za Sergeja Milinkovića Savića, a onda i sa publikom.

U jednom momentu je sa saigračima proslavljao gol Abdulhamida u 81. minutu. On je seo na stolicu, ostali igrači su ga opkolili i slavili su pogodak. Nije se to dopalo domaćoj publici, pa su tako u jednom momentu počele da lete razne stvari u njihovom pravcu. Uglavnom su to bile čaše i flašice sa vodom.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se momenat u kom Mitrović prvo sprečava da jedna od tih flašica pogodi strelca gola, a onda staje ispred njih sa raširenim rukama. Pokazao je zavidne reflekse, jednu od njih je uhvatio u ruku, jednu je uspeo i da šutne, a onda se okrenuo prema njima i tražio još.

Ubrzo se srpski reprezentativac okrenuo i vratio se na teren. Zajedno sa Al Hilalom je potom slavio veliki uspeh, pobedu i plasman u finale Kupa. Tamo će igrati protiv Kristijana Ronalda i Al Nasra i taj okršaj zakazan je za 31. maj u Džedi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati