Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 05. 2024. 23:16 0

Olimpijakos šokirao Aston Vilu: Tri gola El Kabija (VIDEO)

Fudbaleri Olimpijakosa predvođeni trostrukim strelcem Ajubom El Kabijem pobedili su kao gosti Aston Vilu - 4:2 u prvom meču polufinala Lige konferencija, dok je Fjorentina golom u 90+1. minutu savladala Klub Briž rezultatom 3:2.

Raspoloženi El Kabi je golovima u 16. i 29. minutu doveo Olimpijakos u vođstvo 2:0 u Birmingemu.

žMusa Dijabi je poredvodio klub sa Vila Parka do izjednačenja. Prvo je u 45+1. minutu bio asistent Oliju Votkinsu za 1:2, da bi u 52. i sam bio strelac posle dodavanja Liona Bejlija.

Marokanac El Kabi je sa penala u 56. minutu vratio prednost Olimpijakosu, a konačnih 4:2 postavio je Argentinac Santijago Hece u 67. minutu.

Fjorentina je protiv Klub Briža povela u 5. golom Rikarda Sotila, ali je kapiten gostiju Hans Vanaken izjednačio sa penala u 17. minutu. Andrea Beloti je u 37. minutu vratio prednost domaćinu koji je od 61. minuta imao igrača više posle isključenja Rafaela Onjedike.

Gosti iz Briža preko najboljeg strelca ekipe Igora Tijaga stižu do izjednačenja samo dva minuta kasnije. Rezervista Fjorentine Mbala Nzola golom u 90+1. minutu kruniše vrojčanu prednost na terenu za pobedu italijanske ekipe i prednost pred revanš.

Revanš mečevi igraće se sledećeg četvrtka, a finale je 29. maja u Atini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati