Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 05. 2024. 22:46 0

Svilar odbranio Vučicu, Juventusu bod u Rimu

Odličan meč odigrali su Roma i Juventus u derbiju 35. kola Serije A, pobednika nije bilo - 1:1.

U Italiji se vodi velika borba za plasman u Ligu šampiona, a obzirom a to da će Serija A naredne sezone imati pet predstavnika u eliti. A sve zbog fantastične sezone italijanskih klubova na međunarodnoj sceni i osvojenog dodatnog mesta na osnovu ovosezonskih rezultata.

U konkurenciji timova koji žele na petu poziciju je Roma, koja je osvojila važan bod na domaćem terenu protiv Juventusa. Ovaj remi je klub iz Torina sada doveo u odličnu poziciju, ostali su na trećem mestu, sa prilično velikom razlikom u odnosu na šestoplasiranu Atalantu.

Počelo je odlično po Rimljane, Lukaku se našao na pravo mestu u pravo vreme za vođstvo svog tima u 15. minutu.

Nije Juventus želeo potom da taktizira, krenula je ekipa Masimilijana Alegrija u napad, a do izjednačenja je došla posle serije grešaka odbrane Rimljana, posle dodavanja Kijeze Bremer je bio nepogrešiv u 31. minutu.

Malo ko je tada pomislio da će mreže u ostatku meča biti netaknute. A najzaslužniji za to bio je Mile Svilar, sada već bivši reprezentativni golman srpskog nacionalnog tima.

Dušan Vlahović je na ovom meču bio starter, svoje mesto ustupio je Arkadijušu Miliku u 76. minutu. Filip Kostić je meč počeo sa klupe, u igru je ušao u 60. minutu umesto Vee.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati