Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

06. 05. 2024. 21:24 1

Navijači Juventusa opleli po Vlahoviću: Prodajte ga, loš je

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović našao se na meti Juventusovih fanova, posle još jedne utakmice na kojoj nije uspeo da zatrese mrežu.

Fudbaleri Juventusa su u nedelju remizirali sa Romom u derbi meču 35. kola Serije A, a nakon tog meča se na meti navijača "Stare dame" našao reprezentativac Srbije Dušan Vlahović.

Srpski napadač se našao u startnoj postavi gostiju iz Torina, ali je na trećoj utakmici zaredom propustio šansu da se upiše u strelce. To je isfrustriralo navijače Juventusa, koji su na društvenim mrežama počeli da kritikuju snažnog centarfora.

- Vlahovićevo pozicioniranje mora da bude bolje - napisao je jedan korisnik Tvitera, uz video snimak kontranapada Juventusa iz 65. minuta utakmice na Olimpiku.

Na tu objavu nadovezalo se nekoliko istomišljenika sa autorom.

- To sam i ja primetio. Često se nalazi van pozicije koja bi mu dala najviše šanse za gol. "Ubica" je kada ima loptu, ali mu fali napadačkog instinkta kada je pozicioniranje u pitanju. To je jedina stvar koju bi mogao da nauči od Arkadijuša Milika, koji je nekako uvek na pravom mestu u pravo vreme - napisao je.

- Sve u vezi sa Vlahovićem je loše, osim njegovog šuta, koji je prihvatljiv. Sve ostalo je ispod proseka. Ne zna kako da kontroliše loptu ili bar da koristi telo da je zaštiti, niti zna da trči ili da se pozicionira. On je loš igrač - dodao je jedan navijači Juventusa.

- Prodajte ga - jasan je bio poslednji korisnik Tvitera koji se oglasio povodom Vlahovića.

Podsetimo, Vlahović je u Juventus stigao pre nešto više od dve godine, a ove sezone je u svim takmičenjima na 34 utakmice postigao 17 golova i imao je tri asistencije. Ipak, to nije dovoljno navijačima torinskih crno-belih da ga podrže, već žele da mu vide leđa.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati