Košarka

[ Izvor: Mediji ]

18. 04. 2024. 18:08 1

Zvanično: Kapiten predvodi Orlove na OI!

Za Bogdana Bogdanovića je porazom Atlante od Čikaga u plej-inu sezona u NBA ligi završena, što znači da će kapiten reprezentacije Srbije imati vremena da se spremi za izazove koji ga na leto čekaju sa nacionalnim timom.

Atlanta je izgubila od Čikaga u gostima rezultatom 116:131 i tako je ostala bez šansi za plej-of i nastavak takmičenja. Bogdanovićeva dobra partija nije bila dovoljna da prekine niz od sedam vezanih poraza. On je meč završio sa 21 poenom i pet skokova.

- Loše smo igrali timski, pogotovo na kraju meča i na početku treće četvrtine. Oni su dobra ekipa, želim im svu sreću u nastavku sezone. Igrali su sa većom željom da pobede, imali su dosta ofanzivnih skokova, a mi smo izgubili previše lopti - rekao je kapiten Srbije za RTS.

Što se njega tiče, nije kraj, pa se okreće reprezentativnim obavezama i Olimpijskim igrama.

- Idu Olimpijske igre u Parizu, sada razmišljam o tome, treba se pripremiti za to. Još nisam pravio plan i program, večeras ću, biće duga noć - rekao je.

Osvrnuo se na tim Sjedinjenih Američkih Država, koji će Srbiji biti rival u grupi na najvećem sportskom takmičenju na svetu.

- Oni stalno na Olimpijske igre dolaze u najjačem sastavu, biće to dobra utakmica za nas i dobro iskustvo. Svi ti igrači u jednoj ekipi, to samo može na Olimpijskim igrama da se sastavi - zaključio je kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati