Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

06. 05. 2024. 18:53 0

Zvezda ne želi beka Hapoela, fokus je na drugim igračima

Nedavno se pojavila informacija da je Crvena zvezda zainteresovana da u svoje redove dovede Levija Rendolfa iz Hapoel Jerusalima, međutim, vest koja je stigla iz Izraela nije tačna, te ovaj igrač i nije u opticaju.

Naime, izraelski novinar Arel Gisnberg je preneo informaciju u kojoj je istakao da će Zvezda na kraju sezone poslati ponudu za Rendolfa, međutim, naš portal saznaje da to nije istina, te da Zvezda ne razmatra uopšte slučaj ovog košarkaša.

Levi Rendolf je bio opcija zimus, u doselekciji, kada je došao Džavonte Smart, javlja Telegraf.rs.

Izuzev toga, Zvezda nije uspostavljala novi kontakt, a male su i verovatnoće da hoće, pogotovo s činjenicom da su na meti ozbiljnija imena ka kojima se gleda u ovoj situaciji, dok traju i pregovori sa Rokasom Giedraitisom oko novog ugovora.

Takođe, trenutni fokus kluba su aktuelne borbe za trofeje, gde su na korak od finala ABA lige, a čekaju i svog rivala u polufinalu Superlige, nakon čega će se i pomnije ispratiti situacija sa eventualnim pojačanjima na Malom Kalemegdanu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati