Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

08. 05. 2024. 22:17 4

Sudije prijavile čelnike Budućnosti posle meča u "Morači"

Arbitri utakmice između Budućnosti i Partizana, Milan Nedović, Sašo Petek i Luka Kardum, obavestili su ABA ligu da su posle meča u njihovu svlačionicu ušli predsednik Budućnosti Dragan Bokan i predsednik SC Derbija Zoran Kojičić, saznaje Sport klub.

Ulazak u prostorije u kojima se nalaze sudije je najstrože zabranjen, nema preciznih informacija o tome zašto je došlo do ulaska u svlačionicu i o čemu je bilo reči…

U svakom slučaju, ABA liga je zatražila od svih učesnika ovog događaja da proslede detaljno objašnjenje i sve detalje razgovora.

Da li je bilo pretnji ili nije, saznaćemo posle dodatnih informacija, a zvanično će se oglasiti i ABA liga u slučaju da postoji osnov za pokretanje disciplinskog postupka.

Podsećanja radi, Budućnost je slavila protiv Partizana sa 74:73, izborila je majstoricu koja se 10. maja igra u Beogradu. Pobednika meča koji sledi, igraće u finalu protiv Crvene zvezde koja je sa 2:0 u seriji slavila protiv Mege.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati