Košarka

Direktno.rs

10. 05. 2024. 07:41 0

Dončić pričao, a onda se čuo zvuk iz filmova za odrasle (VIDEO)

Luka Dončić počeo je da govori na konferenciji za medije o pobedi Dalasa nad Oklahomom, ali nije očekivao da će usred izlaganja začuti - stenjanje. Neko je očito pustio "18+" film i to je izazvalo smeh u konferencijskoj sali.

Prvo je Luka šokirano gledao ka novinarima, a nekome je, po svemu sudeći, istrošena baterija na slušalicama priredila veliku neprijatnost - ton je otišao u etar.

Luka je prvo sve gledao u neverici, pa je potom uz osmeh spustio glavu. Uzdignute glave je doduše napustio parket, pošto je dobio drugi meč za brejk i 1:1 u seriji.

- Nadam se da ovo nije uživo - dobacio je Luka.

Govorio je i o sukobu sa jednim navijačem.

- Jedan čovek pored terena pominjao mi je porodicu, ne sviđa mi se to, čoveče. Jedan odrastao čovek to ne može da radi. Nisam ja uradio ništa, samo sam hteo da mu vratim. Ludo je to što odrastao čovek udara na moju porodicu.

Inače, Luka Dončić se revanširao Šaju Gildžus-Aleksandru, u duelu momaka koji su izgubili MVP trku od Nikole Jokića. Sada je bilo 119:110 za ekipu iz Teksasa, a Slovenac je imao 29 poena, 10 skokova i sedam asistencija, Vašington mu je stao uz rame sa 29 poena, 11 skokova i četiri asistencije. Na drugoj strani, Kanađanin je imao standardnu partiju sa 33 poena, 12 skokova i osam asistencija, ali nije imao željenu podršku saigrača.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati