Ostali sportovi

A. B.

20. 09. 2019. 21:52 0

VITEŠKA BORBA NA BANJICI Vaterpolo derbi bez pobednika, Zvezda izbegla poraz u finišu (FOTO)

Crno i crveno-beli su otvorili regionalnu sezonu derbijem na Banjici koji je okončan sa 10:10 (3:4, 3:0, 2:1, 2:5).

Izuzetna predstava viđena je u petak uveče na banjičkom bazenu, duel pun preokreta i uzbuđenja doneo okonačn je ipak bez pobednika.

Zvezda je bolje otvorila meč, povela sa 2:0, pa sa 4:2, da bi crno-beli do kraja uvodne deonice smanjili na gol zaostatka.

Drugi deo igre pripao je u potpunosti domaćinu koji je sa tri pogotka napravio preokret, a manje-više istim tempom ušao u završnu četvrtinu.

Izabranici Stefana Ćirića su došli do maksimalna četiri gola prednosti, a onda je usledio psihički pad i dosta slabija odbrana, što je gost umeo i te kako dobro da kazni.

Najpre, Zvezda je za nepunih minut i po tri puta pogađala mrežu, da bi Radanović nakratko vratio sigurnost Partizanu i 10:8.

Probudili su se Janković i Šulc kada je bilo najpotrebnije i sa dva vezana pogotka postavili 10:10 na semafor.

U poslednjem minutu Partizan je imao šansu da se domogne pobede, međutim, crveno-beli su izdržali u defanzivi i osvojili bod.

Najefikasniji kod domaćih bili su Radanović i kapiten Radonjić sa po tri gola, dok je u crveno-belom timu najistaknutiji bio Radović sa četiri.

Iako je Partizan imao bolji procenat uspešnosti, 43 naspram 33, to nije donelo pobedu u derbiju.

Golman crno-belih Matija Vlahović imao je sjajno veče sa dosta odbrana, ali, u tom završnom naletu Zvezde nije mogao dovoljno da odgovori.

Partizan - Crvena zvezda 10:10 (3:4, 3:0, 2:1, 2:3)

Bazen: Banjica; Sudije: Putniković i Milović; Igrač više: Partizan 10 (2), Crvena zvezda 11 (4); Peterci: Partizan 3 (3), Crvena zvezda 1 (1)

Partizan:Bulajić, Jakšić, Barać, Nešić 1, Radulović 2, Andrin, Radanović 3, Mitrović, Vićković, Smiljević 1, Radonjić 3, Gbadamasi, Vlahović, Timotijević.
Crvena zvezda: Mišović, Tankosić 1, Kasum, Gligorijević, Vasin, Ilić, Adžić 1, Janković 2, Rađen 1, Šulc 1, Gusarov, Radović 4, Ivanov, Mitrović.

- Najpovoljniji rezultat bez obzira na to kako je izgledalo na kraju druge i treće četvrtine. Delovalo je nemoguće da Partizan može da popusti. Odbrana je donela onu prednost, ali smo pali... I došli u situaciju da se borimo za remi. Ovaj meč je pokazao da imamo mladu ekipu i to neko neiskustvo je donelo taj gubitak prednosti. Ova ekipa deluje mnogo moćnije mnogo bolje nego prošle sezone. U regionalnom prvenstvu očekujem sredinu tabele, ako dođe do prilike da igramo fajnal-for, super, ali... - rekao je Aleksandar Šoštar, direktor Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati