Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

27. 04. 2024. 10:05 1

Žestoke kazne za Zvezdu: Direktor suspendovan na godinu dana!

Izrečene su žestoke kazne zbog incidenta koji se dogodio na utakmici plej-aut grupe Supre rukometne lige Srbije između Dubočice i Crvene zvezde.

Trener crveno-belih Nedeljko Matić će biti suspendovan 15 dana, klub je kažnjen sa 350.000 dinara, a najgore je prošao sportski direktor Crvene zvezde Ognjen Kajganić. On je suspendovan na godinu dana i zabranjen mu je rad u rukometu u tom periodu.

Takođe su kažnjeni rukometaši Crvene zvezde Miloš Bujišić i Dušan Andrejević koji će pauzirati jedan meč, ali taj meč su već odradili jer u petak u Šumicama nisu igrali protiv Radničkog iz Kragujevca u porazu 30:29.

Crvena zvezda ima pravo na žalbu u roku od osam dana. Sam meč još uvek nije registovan, ali sve ide ka tome da Dubočica dobije meč za zelenim stolom službenim rezultatom 10:0 za Leskovčane. Videćemo da li će Crvena zvezda takođe ostati bez bodova.

Meč je prekinut u 45. minutu kod vođstva Dubočice 25:22. Posle oštrog faula nad pivotom gostiju Andrejevićem. Prvo je došlo do koškanja na terenu, pa i na klupi. Potom je klupa Zvezde ušla u sukob sa publikom, pa su napustili teren. Nakon toga je Crvena zvezda izdala saopštenje i žalila se na suđenje i kriterijum koji je mogao po njihovom mišljenju da dovede do ozbiljnih povreda rukometaša.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati