Tenis

[ Izvor: Mediji ]

10. 05. 2024. 20:27 0

Senzacija: Kecmanović izbacio Ruda

Srpski teniser Miomir Kecmanović pobedio je Kaspera Ruda u drugom kolu mastersa u Rimu. On je u tri seta uspeo da napravi pravo čudo i pobedi sa 0:6, 6:4 i 6:4 posle dva sata i 21 minuta tenisa.

Srbin se tako revanširao Rudu za poraz iz Madrida i ujedno uklonio najtežu prepreku Novaku Đokoviću sa puta do polufinala mastersa u Rimu.

Rud je prvi set dobio bez izgubljenog gema, a Kecmanović je delovao kao da se muči sa povredom i išao je na medicinski tretman pred kraj tog dela igre.

Kada je prevazišao tegobe, počeo je drugi set brejkom, ali se odmah vratio Rud u igru. Ponovo je Srbin uzeo brejk u petom gemu, ponovo i izgubio svoj servis u osmom.

Tek onda kada je Rud ušao nesigurno u deveti gem, Kecmanović je treću brejk priliku iskoristio za izjednačenje u setovima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati