Vesti

[ Izvor: N1 ]

20. 09. 2019. 23:02 0

Sestra poginule Stanike: Vučić nije došao da mi izrazi saučešće

Predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je lično izjavio saučešće porodici Stanike Gligorijević koja je poginula na naplatnoj rampi u Doljevcu, jer to nije uradio funkcioner SNS i bivši direktor Koridora Srbije Zoran Babić. Nešto kasnije odreagovala je Stanikina sestra koja je istakla da se kod nje nije pojavio.

Vučić je kazao da je ponudio suprugu Stanike Gligorijević da vidi snimak nesreće i da ga je upozorio da je snimak stravičan i da ne može da razume zašto je auto tolikom brzinom uleteo na naplatnu rampu.

- Moj posao je bio da izjavim saučešće ljudima, šta ja drugo mogu. Ne razumem Babića koji nije mogao da ode do porodice Gligorijević već je saučešće samo izjavio telefonom. Stigao je da ode u Grčku, Brione i Minhen, a nije u Knjaževac - rekao je Vučić gostujući na Pinku.

Ipak, predsednik Vučić u Debelici nije obišao celu porodicu nastradale Stanike Gligorijević. Stanikina sestra, Mirjana Aleksić, koja je povređena u udesu, za N1 ističe da od kad se dogodila nesreća niko od zvaničnika nije došao da ih pita kako su, niti da izjavi saučešće.

- Što nas nije posetio, mi smo isto ugroženi, ja sam ostala invalid, mene je komisija predložila za invalidsku penziju. A da li je Zorana Babića predložila za invalidsku penziju? Ne, on ide na utakmice, gleda po inostranstvu, a ja opravljam papire, znači ja sam nesposobna... Što kod mene nije došao i mene da obiđe i mene da poseti? A ne da udari zabranu na decu da niko ne može da bude dok on dođe.

- Ne, ja sam znala kad me sestrić zvao posle toga i rekao je da je on bio. Ja kažem odakle ti to - jeste, kaže, bio je. Tu par komšija prolazilo je sa traktorom i onda su ga videli dole. To je sve bilo skriveno, a što se sad pojavljuje na televiziji - upitala je Mirjana Aleksić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati