Srbija

S. M.

29. 04. 2024. 07:07 5

Iz Leonija najavili uskršnju akciju za svu decu, pa SLAGALI

Prokupačka kompanija Leoni organizovala je "Uskršnje igre za decu" i u najavnom plakatu piše da se organizuje za svu decu Prokuplja, ali je na kraju ispalo da u nagradnoj trci mogu da učestvuju samo deca radnika Leonija. Povodom ovih saznanja obratili smo se osobi koja je zadužena za medije, koja nam je obećala odgovor, ali ga još uvek nema.

Te igre su se organizovale u podnožju brda Hisar u Prokuplju, kod Crkve svetog Prokopija i Doma kulture "Radivoj Uvalić Bata" Prokuplje, te je čak i sajt grada njih najavio, pa se i zatvorila ulica koja vodi do vrha Hisara zbog očekivanja da će biti puno dece. I policija je obezbeđivala okupljanje. Deca su došla u velikom broju, kredama oslikavala prostor, slikala se sa poznatim Diznijevim junacima, a centralni događaj je trebalo da bude traženje crvenog jajeta. I tu nastaje problem.

- Deca su bila podeljena na ekipe, odnosno grupe. U svima su bila deca zaposlenih u Leoniju, sem u jednoj, u kojoj su se nalazila deca prolaznika, odnosno ona deca koja nisu radnika Leonija, već građana koji su čuli za akciju i doveli svoje mališane. Za njih nije imalo mesta da se takmiče u pronalasku crvenog jajeta u prvom krugu, već navodno u drugom, koji se nije ni desio - priča nam osoba koja je bila na licu mesta.

Na kraju su obavešteni da su igre, odnosno nagradni deo ove akcije za decu radnika Leonija.

- Bilo je strašno, jer su deca čekala da i ona učestvuju. Na kraju, najavljeno je da je za svu decu, a ne samo za njihovu - kaže osoba koja je bila svedok onoga što se događalo.

Tim povodom mi smo se obratili Bojani Stamenković koja je u prokupačkoj fabrici zadužena za medije. Poslali smo joj mejl i SMS poruku. Ona je u dogovoru na SMS poruku napisala da će nam se ubrzo javiti, ali nije. Opet smo pitali kada možemo da dobijemo dogovor, ali ona više nije odgovarala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati