Svet

[ Izvor: Telegraf rs. ]

06. 05. 2024. 10:22 5

Izvučena tela braće koja su obilazila svet, posetili i Hrvatsku

Trojica prijatelja bila su na surfovanju i kampovanju u blizini grada Ensenade, oko 70 kilometara južno od pograničnog grada Tihuane, kada su nestali 29. aprila. Tri tela bačena u bunar sa prostrelnim ranama u glavi pripadaju nestaloj braći iz Australije i njihovom prijatelju, američkom državljaninu, saopštile su u nedelju meksičke vlasti.

Rođaci Amerikanca Džeka Kartera Roada i australijske braće Džejka i Kaluma Robinsona identifikovali su njihova tela i neće biti potrebe za genetskim testovima, saopštila je kancelarija državnog tužioca Baha Kalifornije u nedelju.Inače, braća Robinson su putovala po svetu i posećivala lokacije zanimljive surferima. Prošle godine posetili su i Hrvatsku - bili su na Plitvicama i Jadranu,  piše Telegraf rs.

Troje meksičkih državljana koji su prethodno ispitani u vezi sa njihovim nestankom uhapšeni su pod sumnjom za otmicu, saopštilo je državno tužilaštvo. Jedan od osumnjičenih je identifikovan kao Hesus Herardo N, poznatiji kao "El Kekas".Trojica prijatelja bila su na surfovanju i kampovanju u blizini grada Ensenade, oko 70 kilometara južno od pograničnog grada Tihuane, kada su nestali 29. aprila.

Surferi su možda bili napadnuti u pokušaju krađe vozila, rekli su zvaničnici, pozivajući se na rezultate preliminarne istrage. Donja Kalifornija poslednjih godina beleži porast nasilja, mada se ono retko dešava u turističkim oblastima kao što je Ensenada.

Izgoreli beli pikap pronađen je na jednom ranču u Santo Tomasu, udaljenom oko 50 kilometara od mesta gde su pronađena tela, prenosi CNN. U pitanju je vozilo ispred kog se Kalum fotografisao i sliku postavio na Instagram nedelju dana pre nego što su tri druga nestala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati