Beograd

Direktno.rs

29. 03. 2024. 09:26 19

Popović: Grbović dobio nagradu za izbornu prevaru

Još jedan učesnik decembarske krađe glasova nekadašnji košarkaš, a danas SNS direktor Goran Grbović, dobio je nagradu za prljavi posao - ponovno imenovanje za v.d. direktora Arene Beograd, izjavila je Mila Popović predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica i podsetila da Grbović 102 dana odbija da odgovori ko je i koliko platio pretvaranje sportske dvorane u sabirni centar za ljude koji su dovoženi iz Republike Srpske da glasaju na izborima u Beogradu, iako je to protiv zakona.

- Grbovića štiti i Poverenik koji ćuti na naš prigovor kao i Više javno tužilaštvo koje je, u roku od 24 sata, odbilo krivičnu prijavu za očiglednu zloupotrebu službenog položaja i odbilo da ispita šta se zaista dešavalo u Areni punoj ljudi, ispred koje je obezbeđenje napalo članove RIK-a, o čemu postoje jasni dokazi i snimci - podseća Popović i ističe da naprednjacima nije problem to što su računi Beogradske arene zbog pogrešnih odluka direktora Grbovića više puta bili u blokadi, sve dok on ćuti o tome šta se dešavalo i garantuje da je spreman da ponovi prevaru.

- Koliko god da Grbović i njegovi nalogodavci misle da su nedodirljivi treba da znaju da ih Beograd neće, što je pokazao već dva puta, ali i da će i on i svi koji su prekršili zakon sa ciljem da promene izbornu volju, odgovarati pred nezavisnim pravosuđem čim se promeni režim, koji je zarobio institucije samo kako bi mogao da nastavi da se bogati i bahati preko leđa Beograđana - zaključila je Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati