Izbori 2024

Direktno.rs

03. 05. 2024. 15:10 27

"Deo opozicije odustao od izbornih uslova"

Predsednik pokreta "Ljubav, vera, nada" Nemanja Šarović ukazao je na nedoslednosti pojedinih opozicionih prvaka i subjekata, posebno onih koji su odlučili da izađu na beogradske izbore 2. juna bez ispunjenja traženih izbornih uslova.

Šarović je naveo kako smatra da smo prisustvovali sluđivanju naroda prethodnih nedelja i meseci, i voluntarizmu koji je došao do izražaja u vezi sa postavljenim izbornim uslovima.

- Prvo se priča o krađi pa se odustaje od zahteva, protesta, kao i odgovornosti onih koji su krali, "a tvrdite dokazali smo krađu". Pa kažete, najvažniji su izborni uslovi, pa potpišete svi zajedno da ako ne bude uslova nema izlaska na te i takve izbore itd., a onda deo tih organizacija predvođen Zeleno-levim frontom kaže "mi smo odluku već doneli pre dve nedelje, ali ćemo je prvo saopštiti koalicionim partnerima" - istakao je Šarović za "Slaviju info" i dodao da je ovo idealna situacija za režim i Aleksandra Vučića kao onih kojima jedino odgovara podela u opoziciji.

Šarović ocenjuje i da, kada se pogleda deo opozicije koji izlazi na izbore i njihov slogan "Biram borbu", time se, kaže, taj deo opozicije određuje ne prema biračima nego prema drugom delu opozicije što, kako je naveo, apsolutno nije normalno.

- Vi treba glasačima da se obratite, da njih u nešto ubedite kako bi vam dali glas. Jedino za šta se oni bore su lične pozicije i da ubede biračko telo da je kriv "onaj drugi", a ne oni. Pobedu više niko i ne pominje - konstatovao je Šarović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati