Društvo i ekonomija

[ Izvor: Telegraf.rs ]

28. 03. 2024. 18:03 0

Šta iz Ministarstva kažu o smrti učenika?

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu 18. marta došlo je do nesreće, nakon koje je jedan od učenika izgubio život, a tim povodom se oglasilo i Ministarstvo prosvete.

- Ministarstvo prosvete upoznato je sa nesrećom koja se dogodila u Srednjoj zanatskoj školi, prilikom koje je jedan učenik zadobio teške povrede glave i nakon nekoliko dana preminuo. Ministarstvo prosvete izražava porodici i prijateljima nastradalog učenika iskreno saučešće - naveli su iz Ministarstva za Telegraf.rs i dodali:

- Škola je o nesreći istog dana obavestila policiju i Ministarstvo prosvete i preduzela sve radnje u skladu sa propisima koji regulišu postupanje ustanova u kriznim situacijama, a koje se odnose na informisanje nadležnih institucija, roditelja i podršku učenicima, roditeljima i zaposlenima u cilju prevazilaženja situacije. Ministarstvo prati postupanje škole i pruža joj podršku.

Da podsetimo, u Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu došlo je do nesreće, nakon koje je jedan od učenika izgubio život, a kako je navela direktorka škole za Telegraf.rs, tuče nije bilo, već je spletom nesrećnih okolnosti usled fizičkog kontakta jedan od učenika pao, zadobio teške povrede glave i umro.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati