Fudbal

Direktno.rs

27. 04. 2024. 20:58 0

Leverkuzen je neuništiv: U 96. izbegao poraz

Štutgart je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, a to su dokazali i ove subote u Leverkuzenu. "Švabe" su umalo uspele da stignu do pobede protiv novog šampiona Nemačke, vodili su do 96. minuta sa 2:1, ali su domaći stigli do izjednačenja. Na kraju - 2:2!

Dominacija Leverkuzena viđena je u prvom poluvremenu, ali bez prave realizacije, čekali smo gol u mreži Štutgarta koji se na kraju nije desio, a gosti su sačekali svoju šansu u drugom poluvremenu i - iskoristili je.

Prvo je u 47. minutu Fuhrih uspeo da načne domaćina, pošto je pogodio posle odbitka, a samo deset minuta kasnije još jedan gol u mreži Leverkuzena, Undav je pogodio za ogromnih 0:2. Uspeo je da se izbori za poziciju za šut, oborio protivnika, sudija nije pokazao da je faul, pa su "švabe" imale ogromnu prednost.

Nikada više nije mirisalo na poraz Leverkuzena kao tada, ali je Adli u 62. minutu smanjio na 1:2 i dao šansu domaćinu.

Veliki broj golova Leverkuzena ove sezone videli smo u nadoknadi, kada su uspevali da stignu do pobeda ili remija, u čemu su uspeli i ovoga puta.

Andrih je bio strelac, dočekao je loptu u kaznenom prostoru, odbitak posle centaršuta sa leve strane i pogodio mrežu za 2:2!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati