Tenis

[ Izvor: Nova.rs ]

24. 03. 2024. 09:02 6

Amerikanac oštro o Novaku: Potez očajnika...

Legendarni američki teniser i bivši osvajač US Opena, Endi Rodik uputio je žestoke reči kritike na račun Novaka Đokovića zbog njehove reakcije tokom Indijan Velsa.

Iako je sada već prošlo neko vreme od duela Novaka Đokovića i Italijana Luke Nardija, Rodik je u jednom podkastu odlučio da da svoj sud i nimalo nije štedeo srpskog asa.

U centru pažnje je bio poen u trećem gemu drugog seta, kada je Nardi stao misleći da je Novak odservirao duplu grešku, a onda vratio loptu u teren. Posle toga je Đoković odigrao jedan udarac, stao, izgubio poen i ušao u raspravu sa sudijом.

Rodik je u svom podkastu istakao da Srbin apsolutno nije bio u pravu u toj situaciji.

- Bio je to potez očajnika. Ne vidim zašto je Novak bio toliko loš protiv 123. na svetu. Pod jedan, momak nije prestao da igra. Nije stao. Više je stao Đoković nego Nardi - istakao je Amerikanac.

Posebno je zamerio jedan detalj Đokoviću.

- Doneo si pogrešnu odluku, onda se žališ sudiji i kasnije to spomeneš mlađem igraču, koji je u tom rukovanju doživeo najveći trenutak u karijeri - zaključio je Rodik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati