Tenis

[ Izvor: Mediji ]

27. 04. 2024. 07:00 0

"Neke stvari se ne brišu": Ivanišević o kraju s Novakom

Goran Ivanišević, nekadašnji teniser i trener Novaka Đokovića, u Zagrebu je govorio o mnogim zanimljivim temama, između ostalog i o tome da više ne želi da radi sa momcima poput Novaka Đokovića, koji su kompletni i formirani teniseri.

Goran smatra da nema više izazova u tome posle šest godina provedenih uz Novaka, i da je sad zanimljivije da radi sa mlađim snagama.

- To je želja da radim s mladima, ali videćemo gde će me put odvesti. Sam od sebe zavisiš, ja nisam imao mnogo saveta i pomoći, tu si bili roditelji, ali ne i neko stručan - poručio je Ivanišević.

Na terenu se u petak našao upravo sa jednom mladom snagom, srpskom teniserkom Lunom Vujović i to umesto reketa, držeći kuhinjske rekvizite u rukama.

- Ja sam imao problem s tiganjem, ne ide mi u kuhinji, ali na terenu nije loš. Supruga je majstor u kuhinji, bolje da se maknem odatle. Rasklimala se i drška… Igrati sa budućom prvom igračicom sveta, imali smo Anu, Jelenu, sad je došlo vreme za Lunu - kazao je Ivanišević.

Jedno od nezaobilaznih pitanja bilo je upravo o Novaku i rastanku sa njim, do kog je došlo ove godine posle Indijan Velsa.

- Ništa se nije desilo, svemu dođe kraj. Malo zasićenje, napravili smo velike stvari, rezultati se ne mogu izbrisati. Izbacivanje iz Njujorka, Australija, kruna svega je prošla godina, možda će se ponoviti, a možda i neće jer je to jako teško - apostrofirao je Goran, podsećajući na Novakovu diskvalifikaciju sa US opena 2020, pandemiju koronavirusa i nemogućnost da igra u Americi do prošle godine i deportaciju iz Melburna 2022.

Ponovio je i da će ovog leta otići sa sinom na EP u fudbalu i da će više vremena provesti sa porodicom što nije mogao prethodnih godina.

- Imao sam ponude koje sam odbio, baviću se porodicom, ići ću na Evropsko prvenstvo sa sinom, idem u Umag, a onda ću septembra videti šta i kako. Nema nikakvog pritiska, videćemo - naveo je Ivanišević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati