Tenis

Direktno.rs

24. 04. 2024. 22:52 0

Čudesan preokret Olge Danilović u Madridu

Naša teniserka Olga Danilović uspela je u Madridu da napravi neverovatan preokret protiv francuske teniserke Klare Burel nakon izvanredne borbe, pa je na kraju slavila sa 3:6, 7:6 (10:8), 6:4.

Prvi set je bio prepun neverovatnih brejkova, pa je tako samo jedan gem osvojen na svoj servis, i to je uspela Francuskinja Burel.

Drugi set je pružio ponovo neverovatnu borbu naše teniserke, Francuskinja je povela 4:0 u drugom setu, ali onda se Olga vratila. Osvojila je dva vezana gema za 4:2, da bi Burel osvojila jedan za 5:2, a onda je usledio niz od tri osvojena gema za izjednačenje. U taj-brejku se nastavila izvanredna borba i nakon 18 odigranih poena Olga je odnela pobedu u drugom setu.

Ni u trećem setu obe teniserke nisu uspele da obezbede svoj servis, ali je Olga uspela da slavi 6:4. Borba je na kraju bila izuzetno ujednačena, a Olga će u Madridu nastaviti u sledeću rundu gde se susreće sa Danijel Kolins, a meč je na programu 26. aprila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati