Izbori 2024

Direktno.rs

24. 04. 2024. 15:17 6

SSP neće učestvovati na izborima u Nišu!

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Nišu Jelena Milošević rekla je da ova stranka neće učestvovati na lokalnim izborima u Nišu. Ona je rekla da je njihov lokalni odbor doneo odluku da, kako kaže, "nastavlja borbu, ali za izborne uslove", te da "2. juna neće biti izbora, već još jedna farsa u režiji SNS".

- Apsolutno nijedna preporuka ODIHR nije ispunjena, a izborni uslovi su sve gori. Ukazivali smo na migracije birača iz Žitorađe, Bele Palanke, Leskovca u Niš. Dokazali smo da je gospodin Marko Stošić iz Žitorađe postao Nišlija i da takvih ima na hiljade u Nišu, koji će umesto Nišlija odlučivati o sudbini grada - rekla je Jelena Milošević i zaključila:

- Dali smo predlog izmene ustavnog zakona kojim bi se izbori odložili za jesen i kako bi formiranje Komisije za birački spisak imalo smisla. Ostaćemo dosledni borbi za izborne uslove, jer Nišlije zaslužuju da njihov glas vredi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati