Zabava

[ Izvor: Mediji ]

25. 04. 2024. 15:35 2

Rod Stjuart o koncertu u Beogradu: Stiže šou!

Koncert će biti održan u Beogradskoj areni 17. maja i to je prvi nastup legendarnog Rod Stjuarta u Srbiji.

Premda možda duboko u srcu žali što nije ostvario profesionalnu fudbalsku karijeru, Rod Stjuart (Rod Stewart) je u svetu muzike postigao ono što uspe samo izabranima, retkim jedinkama koje su i nakon četrdeset, pedeset godina karijere u stanju da odrade kvalitetan šou.

Jedan takav očekuje se za manje od mesec dana tačnije 17.maja u Beogradskoj Areni.

Obećava puno zabave, sve svoje hitove, seksi šou i puno boja. Kao pasionirani fudbaler, na koncertima ima naviku da šutira fudbasku loptu u publiku: "Možda ćemo ih ovaj put imati, možda ne. Sve zavisi od osiguranja. Ponekad ih i devojke iz mog benda šutnu u publiku, a to je jako zabavno."

Nostalgična publika koja je odrastala i verovatno najbolje trenutke svojih života pamti po njegovim hitovima, jedva čeka da Rod prvi put zapeva u Beogradu i to čuvene hitove kao što su "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)", "The First Cut Is The Deepest", "I Don't Want To Talk About It" ili "You're In My Heart"….

I ako ima 80 godina i dalje je živahan na pozornici, a njegov hrapavi glas i dalje je njegov prepoznatljivi znak, uz imidž. On jako naporno radi kako bih ostao u formi. Vežba tri do četiri puta nedeljno i ceo život igra fudbal.

- Važno je brinuti se o svom zdravlju i ostati u dobroj formi - izjavio je Rod.

Uprkos godinama, pevač legendarne frizure i karakterističnog hrapavog glasa i dalje voli da đuska i peva poznate hitove koje ćemo napokon moći da čujemo uživo u Beogradu.

- Probao sam mnoge druge frizure, ali jednostavno nije išlo - komentarisao je svojevremeno svoju legendarnu frizuru.

Poznato je da je Rod do sada prodao više od 250 miliona albuma širom sveta.

- Sad sam u godinama u kojima mogu da pevam o čemu god poželim. Što sam stariji, tvoje srce više postaje kao otvorena knjiga - izjavio je pre mnogo godina. Stjuarta svakako vredi doživeti uživo, a to će biti moguće 17.maja u Beogradskoj Areni, kada će prvi put gostovati u Srbiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati