Beograd

Direktno.rs

15. 04. 2024. 08:22 1

Nikola Jovanović: Izgradnja metroa kasni 17 meseci

"Konkretni radovi na depou u Makišu trebalo je da počnu u novembru 2022. godine, ali to se još uvek nije desilo. To znači da u odnosu na zvanični hodogram, koji je izložio ministar Siniša Mali u novembru 2021. godine prilikom početka radova na nasipanju Makiškog polja, radovi već kasne 17 meseci", saopštio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik.

- Neozbiljno je da se sa najvažnijim infrastrukturnim projektom u srpskoj prestonici ovoliko kasni, kao i da vlast o tome ćuti i ne saopštava razloge za kašnjenje - naglasio je Jovanović.

- Pozivam ministra Malog da nas ne zaluđuje više pričom o letećim taksijima, već da građanima Beograda saopšti razloge zbog kojih radovi na izgradnji depoa nisu počeli još u novembru 2022. godine kako je sam najavljivao - rekao je Jovanović i zaključio:

- Ministar Mali je dužan i da odgovori da li će se Beograđani voziti metroom 2028. godine, što je takođe on lično više pita obećavao i garantovao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati