Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

15. 04. 2024. 06:57 0

Blizanci šalju "signale", Rakovi isključivi

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Neko je spreman da sasluša vaše predloge i ideje. Pravi je momenat da se aktivirate kroz komunikaciju i kontakte sa onima koji su vam važni i da potražite podršku. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima - dan je kao stvoren za uživanje i ispunjenost.

BIK

Potrebno vam je više tolerancije. Imate osećaj da svi sa kojima dolazite u kontakt kao da se trude da vas iznerviraju i izbace iz takta. Velike promene u planovima koje vam se neće dopasti. Moguće je da ćete biti nezadovoljni i odnosom voljene osobe prema vama.

BLIZANCI

Nadate se pozitivnom odgovoru po pitanju koje vam je bitno. Ako ne dobijete informacije koje čekate, aktiviraćete se i početi da "pritiskate" sagovornike. Još uvek niste spremni da u potpunosti budete otvoreni prema osobi koja vam se dopada, ali joj šaljete "signale".

RAK

U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako neke okolnosti ne idu vama na ruku. Međutim, u kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom možete biti isključivi, sa velikim promenama raspoloženja. Nemojte se inatiti bez potrebe.

LAV

Ne dopada vam se što nadređeni samo delimično podržava vaše planove ili inicijativu. Trenutno ne možete da dobijete punu podršku. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

DEVICA

Vaši su planovi ambiciozni, pa je pitanje da li ćete i u kojoj meri moći da ih ostvarite tokom ovog dana. Dobra komunikacija sa poslovnim saradnicima, pa sa ove strane možete očekivati pomoć i podršku. Zainteresovanost za osobu preko posla.

VAGA

I te kako vam stoji mogućnost da popravite stanje finansija, pa nemojte da se iznenadite ako neko bude zainteresovan za poslovni dogovor. Neka neispunjenost postoji kod vas kada su emotivni odnosi u pitanju, pa će vam biti potrebno više pažnje od voljene osobe.

ŠKORPIJA

Ovaj dan donosi potrebu za za isticanjem i akcijom. Iako će vam raspoloženja varirati, imate dovoljno snage i energije da "isterate" ono što želite. Neko od kolega vam može priskočiti u pomoć. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

STRELAC

Odlični kontakti i dogovori i ako budete sledili svoju intuiciju - ne postoji način da pogrešite. Jedino što vas može kočiti je neka forma straha ili nesigurnosti - ne dozvolite da vam ovo pokvari šanse koje imate. Osećaj da u partnerskim odnosima nešto nije u redu.

JARAC

Imate potrebu da druge ubeđujete u svoje namere, ciljeve, ali se potrudite da budete taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Dajete prednost voljenoj osobi u odnosu na prijatelje ili porodicu. Ovi drugi se mogu naljutiti.

VODOLIJA

Odličan dan za dogovore, za kontakte. Jedino što sebi ne smete dozvoliti je statičnost. Jer, može se dogoditi da prolongirate ono što morate uraditi, i time sebi natovarite problem. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena nasamo.

RIBE

Možda ste preuzeli više nego što možete ostvariti. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima, pa ćete se verovatno upetljati da ni vi sami nećete znati odakle da počnete. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, stoje mogućnosti nesporazuma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati