Košarka

Direktno.rs

27. 04. 2024. 16:00 22

"Kad mi predsednik to kaže...": Ostoja o vređanju Vučića

Predsednik Košarkaškog kluba Partzan Ostoja Mijailović na vanrednom obraćanju novinarima, koje je zakazano kako bi se obelodanilo da je Željko Obradović potpisao novi dvogodišnji ugovor, govorio je o brojnim temama, među kojima su i uvrede navijača upućene Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, političarima, kao i bivšim igračima.

Mijailović je rekao da se mora boriti protiv vređanja.

- Moramo da se borimo protiv vređanja, mi imamo najbolje navijače, to govori ceo svet i to znači više od novca, ali moramo da iskorenimo vređanje. Nikad nisam govorio bilo kome u javnosti za koga treba da glasaju jer je to protiv zakona, ali moram da kažem da nije u redu da se vređaju bivši igrači, ljudi iz sveta politike - rekao je Mijailović.

A onda se dotakao skandiranja sa tribina na račun Aleksandra Vučića.

- Kad sam preuzeo klub, bio je pred gašenjem, plate se nisu isplaćivale, mi smo to promenili i doveli klub u dobro stanje. Mnogi gledaju kako ću da reagujem kad vređaju predsednika, ja ne reagujem jer mi je takav posao, ali je moj osećaj unutrašnji loš i kad sutra odem da tražim pare, meni predsenik kaže da će on pomoći jer mu je to dužnost, ali da mu smeta vređanje kao čoveku i ja samo zaćutim - rekao je prvi čovek Partizana, pa dodao:

- Imate izbore gde možete da glasate, ali u hali ne treba da vređamo Milutinova, političare. Videli ste kakav trag je Partizan ostavio na Matijasa Lesora, njegovu porodicu, Dantea Egzuma kojeg je Željko oporavio i igra košarku života sad i zato moramo da iskorenimo vređanje. Naša budućnost i naša misija je da živimo od karata i TV prava, sponzorstava, a država je tu da pomogne koliko može i mi smo zahvalni. Cilj je da budemo stalni član Evrolige. Mi ne možemo da imamo budžet kao Real, Barselona, Bajern… Hvala svima koji kupuju karte, to je fenomen, molimo navijače da nam omoguće uslove da stvorimo budžet.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati