Tenis

[ Izvor: Mediji ]

20. 03. 2024. 15:32 2

Novak otkrio kada se vraća na teren

Naredni turnir na kome ćemo gledati Novaka Đokovića biće Masters u Monte Karlu. Ta informacija potvrđena je na njegovom sajtu, iako su mnogi mogli da pretpostave da ćemo Novaka videti u Kneževini.

Đoković se nedavno našao i na listi učesnika u Monte Karlu, pa će upravo tamo otvoriti sezonu na šljaci, kako je obično i bio slučaj prethodnih godina.

Iako je Novak veliki deo karijere proveo u Monte Karlu, gde mu je zvanično prebivalište, na tom Mastersu nije imao mnogo uspeha, pa je titulu osvojio samo u dva navrata. To je bilo 2013. i 2015. godine.

To mu je jedini Masters koji nije osvojio najmanje triput, a tu priliku imaće ove sezone, gde će pojuriti i 41. masters trofej.

Prošle sezone Novak je ispao u trećoj rundi Monte Karla od Lorenca Musetija, pa će sada imati priliku za nove ATP bodove, te će tako moći da učvrsti prvo mesto na svetskoj rang listi.

Turnir će se održati u Monte Carlo Kantri klubu od 7. aprila do 14. aprila.

Đoković je nedavno izgubio od Luke Nardija u trećem kolu Indijan Velsa, a onda je odlučio da propusti Masters u Majamiju, gde se nije pojavljivao godinama unazad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati