Društvo i ekonomija

[ Izvor: 021.rs ]

26. 04. 2024. 12:05 66

Novi BISER Dačićeve pulenke: Dozvolimo da muškarci imaju VIŠE ŽENA!

Niška političarka iz redova Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović predlaže da se "muškarcima dozvoli da imaju više od jedne žene, ali pod uslovom da te druge žene žele da rađaju decu".

Vreme izbora je ujedno i vreme ideja koje, najblaže rečeno, izazivaju čuđenje kod ljudi, a u poslednje vreme pažnju svojim predlozima privlači niška političarka Ana Grozdanović. Pažnju je privukla još 2021. godine svojim govorom "Vera, sloboda, socijalizam", u koji su se nekako upleli i hrišćani i katodne cevi i nuklearni rat. Nedavno je najavila osnivanje foruma za zaštitu muškaraca, poručujući da su "žene preterale".

I sada ima novi genijalni predlog koji bi mogao da je kandiduje za ministarku za brigu o porodici i demografiji. Najpre, u jednoj od brojnih objava na Instagramu, Grozdanović navodi da srpski narod izumire, da je prosečna starost stanovništva povećana, da je prosečni vek u Srbiji među najkraćima u Evropi, za šta okrivljuje "otrov uranijuma (poklon od NATO pakta)". Uglavnom, Grozdanović potom poručuje da ona kao žena prihvata za Srbiju svaku žrtvu. Zatim sledi malo homofobije, a onda predlaže da "Srbija bude prepoznatljiva po podršci prirodnoj meri za podsticanje nataliteta", piše 021.

Šta je genijalna ideja niške političarke? Ukratko i u prenesenom značenju, da žene služe kao fabrike za proizvodnju beba.

- Pozivam sve žene buduće majke da izaberu partnera za zdravo i prirodno potomstvo, a žene koje ne konzumiraju svoje muškarce da ne budu ljubomorne. U pitanju je opstanak našeg naroda. Ovaj rat ne smemo izgubiti - moramo podneti potrebnu žrtvu, što znači - da dozvolimo muškarcima da imaju više od jedne žene, ali pod uslovom da te druge žene rađuju decu - propoveda Grozdanović.

Političarka iz SPS-a dodaje i da ona "kao žena koja želi dobro svojoj državi javno prihvata ovaj način rešavanja ozbiljnog problema opstanka države".

- Možda će ovakav zakon probuditi žene da ne ostaju sa jednim detetom, ali i one koje bi vezu bez dece, poštovanje za žene sa zdravstvenim problemom. Kao mlad političar evo predlažem novu modu Srbije. Stop izopačenosti - zaustavimo nestajanje Srbije - zaključuje inovativna niška političarka. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 66

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati