Zabava

Direktno.rs

25. 04. 2024. 13:02 1

Lepa Brena posle 15 godina digla SA: Kreacije ludilo (FOTO)

Popularna pevačica nastupala je dve večeri za redom u sarajevskoj Zetri.

Lepa Brena započela je regionalnu koncertnu turneju, te je održala nastupe u Zetri u Sarajevu.

Popularna pevačica nije krila emocije što se nakon 15 godine ponovo našla na bini pred mnogobrojnim fanovima iz Bosne i Hercegovine i drugih zemalja.

- Tesko je rečima opisati uzbuđenje i radost kada posle 15 godina ponovo pevate pred sarajevskom publikom. Moja sreća je još veća jer sam uspela da pesmom prenesem sva moja osećanja, ljubav i zahvalnost zbog podrške koju imam od vas svih ovih godina. Zauvek zahvalna - napisala je Lepa Brena na svom Instagram profilu.

Ona je na društvenim mrežama podelila najzanimljivije trenutke sa koncerata u Sarajevu.

- Sarajevo, hvala vam za dve večeri prepune ljubavi! Turneja 'Imam pesmu da vam pevam' zasigurno će kod svakog izazvati lavinu emocija, podsetiti na ljubav i ostaviti pečat za dugo sećanje... Imam srce da vas volim, ali i kome pesmu da poklonim! Uskoro više datuma... Brčko, Prijedor, Mostar, Zenica, Laktaši, Tuzla...spremite se! Vaša Brena - napisala je naša zvezda.

Pevačica se potrudila oko svakog detalja kako bi publici pružila spektakl za pamćenje, a posebnu pažnju privukli su njeni modni odabiri.

Nosila je neobične kreacije, te se pred publikom pojavila u kratkom kombinezonu crne boje sa svetlucavim detaljima koja savršeno ističe njenu figuru. Potom je zapevala u specifičnoj crvenoj kombinaciji, a ponela je i plavu kreaciju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Na bini joj se u jednom momentu pridružila i Ana Bekuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati